Ρούλα Πισπιρίγκου: Έλαβε κλήση για κατάθεση από κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έλαβε κλήση για κατάθεση από κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών

Κλήση για ανωμοτί κατάθεση επέδωσε σήμερα κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στη Ρούλα Πισπιρίγκου, στις φυλακές Κορυδαλλού, σχετικά με τους θανάτους των παιδιών της, Ιριδας και Μαλένας

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλήση για ανωμοτί κατάθεση επέδωσε σήμερα κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στη Ρούλα Πισπιρίγκου, στις φυλακές Κορυδαλλού, σχετικά με τους θανάτους των παιδιών της, Ιριδας και Μαλένας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη – Νίκου Καλογρηά, τα δύο παιδιά πέθαναν από ασφυξία. Η Ρούλα Πισπιρίγκου καλείται ως ύποπτη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία είναι προφυλακισμένη για τη δολοφονία του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας, της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, πρόκειται να δώσει εξηγήσεις είτε με υπόμνημα είτε διά ζώσης, για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών.

Η υπόθεση Πισπιρίγκου, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ξεκίνησε να ερευνάται από τις αρχές του τρέχοντος χρόνου, όταν και το τρίτο παιδάκι της οικογένειας κατέληξε.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή