Στέλλα Κυριακίδου στην «Κ»: Η πανδημία δεν έληξε

Στέλλα Κυριακίδου στην «Κ»: Η πανδημία δεν έληξε

«Δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω όσο χρειάζεται: η πανδημία δεν έχει λήξει. Ο ιός κυκλοφορεί ανάμεσά μας, μεταλλάσσεται και επανέρχεται. Η αύξηση κρουσμάτων δεν πρέπει να μας εκπλήττει. Ήταν εν πολλοίς προβλεπόμενη»

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω όσο χρειάζεται: η πανδημία δεν έχει λήξει. Ο ιός κυκλοφορεί ανάμεσά μας, μεταλλάσσεται και επανέρχεται. Η αύξηση κρουσμάτων δεν πρέπει να μας εκπλήττει. Ηταν εν πολλοίς προβλεπόμενη. Τους τελευταίους μήνες παροτρύνουμε συνεχώς να συνεχίζονται οι εμβολιασμοί ειδικά με πρώτες αναμνηστικές δόσεις αλλά και δεύτερες εκεί που χρειάζεται, για να προστατεύσουμε τον κόσμο πριν από τον χειμώνα. Το εμβόλιο παραμένει η ασπίδα μας κατά της COVID. Πέραν αυτού, χρειάζονται συνεχής επαγρύπνηση και ατομική ευθύνη. Ολοι έχουμε κουραστεί, η ευρωπαϊκή οικονομία είναι υπό μεγάλη πίεση από πολλούς εξωγενείς παράγοντες και θέλουμε όλοι κανονικότητα. Οχι όμως εις βάρος της προσωπικής μας αλλά και της δημόσιας υγείας. Ξέρουμε όλοι μέχρι τώρα τι πρέπει να κάνουμε», δήλωσε στην «Κ» η επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων, Στέλλα Κυριακίδου.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή