Φωτιά τώρα σε Παιανία, Εύβοια και Ηλεία

Φωτιά τώρα σε Παιανία, Εύβοια και Ηλεία

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για πυρκαγιές στην Αττική, στην Εύβοια και στην Ηλεία

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση στην Παιανία Αττικής.

Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ένα τμήμα πεζοπόρο, ενώ από αέρος συνδράμουν δύο αεροπλάνα. 

Λόγω της πυρκαγιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αγίας Παρασκευής από το ύψος της συμβολής της με την οδό Γεωργίου Σιδέρη.

Επίσης πυρκαγιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Κάμπος Καρύστου Ευβοίας. Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 28 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 8 οχήματα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Παράλληλα παρέχεται συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.

Όπως έγινε γνωστό στις 13.43 το μεσημέρι της Κυριακής η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο. Σύμφωνα με το δήμαρχο Καρύστου Λευτέρη Ραβιόλο, «οι ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής που βρέθηκαν στην περιοχή περιόρισαν τη φωτιά, την έχουν θέσει υπό έλεγχο και ήδη προσπαθούν να ελέγξουν και τις πιθανές αναζωπυρώσεις».

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά και στην Ηλεία. Η φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Χάβαρι. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ένα τμήμα πεζοπόρο, ενώ δύο αεροσκάφη θα κάνουν ρίψεις νερού.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή