Σέρρες: Γονείς κλείδωσαν τα παιδιά στο αυτοκίνητο και πήγαν για… σουβλάκια

Σέρρες: Γονείς κλείδωσαν τα παιδιά στο αυτοκίνητο και πήγαν για… σουβλάκια

Τα παιδιά κοιμόντουσαν μετά το μπάνιο στα πίσω καθίσματα και οι γονείς τους τα κλείδωσαν στο όχημα και πήγαν να απολαύσουν το γεύμα τους

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στις Σέρρες το βράδυ της Κυριακής, όταν ζευγάρι πάρκαρε κοντά σε σουβλατζίδικο και αφού κλείδωσαν μέσα στο αυτοκίνητο τα παιδιά τους, πήγαν για σουβλάκια.

Τα παιδιά κοιμόντουσαν μετά το μπάνιο στα πίσω καθίσματα και οι γονείς τους τα κλείδωσαν στο όχημα και πήγαν να απολαύσουν το γεύμα τους.

Περαστικοί βλέποντας τα παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο χτυπούσαν τα τζάμια αλλά τα παιδιά δεν αντιδρούσαν, με αποτέλεσμα να καλέσουν την αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν και έσπασαν το τζάμι από την πόρτα του συνοδηγού βγάζοντας σχεδόν ημιλιπόθυμα τα παιδιά, λόγω της ζέστης, φροντίζοντας για νερό και για πρώτες βοήθειες.

Όταν ήρθαν οι γονείς τους, οι οποίοι δεν είχαν οπτική επαφή από το κατάστημα που έτρωγαν με το σημείο που πάρκαραν το αυτοκίνητό τους, είπαν πως επειδή τα παιδιά κοιμόντουσαν πήγαν οι δυο τους να φάνε γρήγορα και θα γύριζαν για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Ασφαλείς πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών αναφέρουν πως τα παιδιά παρέμειναν με κλειστά παράθυρα στο αυτοκίνητο περίπου είκοσι λεπτά, ενώ οι γονείς τους συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και στις 04.30 τα ξημερώματα με προφορική εντολή Εισαγγελέα αφέθησαν ελεύθεροι και πήραν το δρόμο της επιστροφής για τη χώρα τους.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή