Amazoe: Περιορισμένες οι ζημιές στο ξενοδοχείο από την χθεσινή φωτιά

Amazoe: Περιορισμένες οι ζημιές στο ξενοδοχείο από την χθεσινή φωτιά

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ξενοδοχείου σχετικά με την χθεσινή φωτιά στην περιοχή Κορακιά, Αργολίδος

2' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περιορισμένες εξωτερικές υλικές ζημιές υπέστη τελικά το πολυτελές ξενοδοχείο Amanzoe από την φωτιά που ξέσπασε χθες στην περιοχή Κορακιά, Αργολίδος.

Αν και αρχικά είχε διαφανεί ότι η φωτιά είχε πάρει μεγάλη έκταση στους χώρους του ξενοδοχείου, τελικά μετά τις συντονισμένες προσπάθειες των εμπλεκομένων όλοι οι κύριοι χώροι του έχουν μείνει ανέπαφοι και λειτουργικοί στο ακέραιο, αναφέρει η ανακοίνωση του ξενοδοχείου.

Ωστόσο, το ξενοδοχείο έχει προσωρινά αναστείλει τη λειτουργία του ώστε να αποκατασταθούν πλήρως όλες οι υλικές ζημιές ενώ οι υπεύθυνοι εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στις Αρχές που έδωσαν ολονύχτια μάχη με τις φλόγες και παραμένουν ακόμη σε επιφυλακή.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ξενοδοχείου: 

Σε σχέση με τη δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε εχθές (Δευτέρα 4 Ιουλίου) στην περιοχή Κορακιά, Αργολίδος, επιβεβαιώνουμε ότι η φωτιά έφτασε μέχρι τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Amanzoe.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του διαχειριστή του Amanzoe και των τοπικών αρχών, όλοι οι πελάτες και το προσωπικό του ξενοδοχείου μεταφέρθηκαν γρήγορα και με ασφάλεια σε άλλα καταλύματα.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας στην περιφέρεια, τις τοπικές αρχές, αλλά και τις επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που εργάστηκαν ακούραστα για να περιορίσουν την έκταση της φωτιάς και που παραμένουν στο σημείο μέχρι και αυτή την ώρα συνεχίζοντας το έργο τους.

Σήμερα (Τρίτη 5 Ιουλίου) είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι ούτε η έκταση αλλά ούτε και οι συνέπειες της δασικής πυρκαγιάς ήταν τόσο καταστροφικές όσο είχε αρχικά διαφανεί. Ειδικότερα, όλοι οι κύριοι χώροι του ξενοδοχείου έχουν μείνει ανέπαφοι και λειτουργικοί στο ακέραιο, ενώ περιορισμένες μόνο εξωτερικές ζημιές έχει υποστεί περιορισμένος αριθμός ξενοδοχειακών οικίσκων (pavilions). Περαιτέρω, όλες οι τουριστικές επαύλεις του Amanzoe παραμένουν τελείως άθικτες.

Ήδη από σήμερα, όλοι εμείς, οι ιδιοκτήτες, διαχειριστές και προσωπικό του Amanzoe, εργαζόμαστε συστηματικά από κοινού και με τους τοπικούς παράγοντες της αυτοδιοίκησής αλλά και τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες, ώστε να επιτύχουμε την άμεση αποκατάσταση του συνόλου των ζημιών που υπέστη τόσο το ξενοδοχείο μας όσο και το φυσικό περιβάλλον της ευρύτερης περιοχής.

Το Amanzoe έχει προσωρινά αναστείλει τη λειτουργία του μέχρι την πλήρη αποκατάσταση όλων των εν λόγω υλικών ζημιών, έτσι ώστε να μπορεί σύντομα να υποδεχθεί εκ νέου τους διεθνείς πελάτες του τηρώντας τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και φιλοξενίας τα οποία το καθιέρωσαν ως το πλέον επιτυχημένο πολυτελές θέρετρο της Μεσογείου.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και πάλι θερμά τόσο το προσωπικό μας όσο και όλους τους αρμόδιους φορείς για την άμεση κινητοποίηση τους και την καταλυτική συνδρομή τους στην επιτυχή διαχείριση της κατάστασης.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή