Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιές σε Ηλεία και Κορινθία

Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιές σε Ηλεία και Κορινθία

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για δύο πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Ζαχάρω Ηλείας και στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για δύο πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Ζαχάρω Ηλείας και στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας

Όσον αφορά στη Ζαχάρω, η φωτιά έχει ξεσπάσει, σύμφωνα με πληροφορίες, σε αναγεννημένο δάσος που είχε καεί το 2007 και βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή.

Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 32 πυροσβέστες με 10 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. 

Σε εξέλιξη βρίσκεται παράλληλα φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση Κουρναρότοπος στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. 

Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή