Θεσσαλονίκη: Επίθεση σε ιδιοκτήτη καφέ – «Τον είδαμε να αιμορραγεί» λένε αυτόπτες μάρτυρες

Θεσσαλονίκη: Επίθεση σε ιδιοκτήτη καφέ – «Τον είδαμε να αιμορραγεί» λένε αυτόπτες μάρτυρες

«Μόλις ακούσαμε φωνές κατευθυνθήκαμε απευθείας στο σημείο και είδαμε τον Λ. με τραυματισμένο το πόδι» δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε κατάστημα εστίασης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν στο μαγαζί που διατηρούσε ένας 44χρονος αλλοδαπός, τον βρήκαν μόνο του και τον μαχαίρωσαν στο πόδι.

Σύμφωνα με δηλώσεις αυτόπτη μάρτυρα στο GRTimes.gr, ο 44χρονος ήταν μόνος του στο μαγαζί. «Μόλις ακούσαμε φωνές κατευθυνθήκαμε απευθείας στο σημείο και είδαμε τον Λ. με τραυματισμένο το πόδι, δηλαδή να κουτσαίνει, αλλά και να μιλάει στο τηλέφωνο φανερά εκνευρισμός. Άμεσα του παρείχαμε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια κλήθηκαν στο σημείο η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ».

Περίοικοι που μίλησαν στο GRTimes.gr ανέφεραν πως κανένας δεν κατάλαβε ότι πραγματοποιούνταν επίθεση, μέχρι την ώρα που άκουσαν τον ίδιο να φωνάζει. «Μόλις ακούσαμε τις φωνές βγήκαμε έξω και καταλάβαμε πως κάτι κακό είχε συμβεί. Φοβηθήκαμε να πάμε στο σημείο, γιατί ίσως να κινδυνεύαμε και εμείς. Στην περιοχή γίνονται τέτοια περιστατικά σε συχνή βάση».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περίοικοι χαρακτηρίζουν τον 44χρονο ως έναν ευγενικό άνθρωπο που έχει προσφέρει στη γειτονιά, δίχως να έχει δημιουργήσει ποτέ προβλήματα.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή