Ηλιούπολη: Συνελήφθη ανήλικος ληστής

Ηλιούπολη: Συνελήφθη ανήλικος ληστής

Είχε ληστέψει με μαχαίρι ομάδα ανηλίκων - Σύλληψη 15χρονου στα Άνω Λιόσια για επίθεση

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της Παρασκευής 8 Ιουλίου στην Ηλιούπολη, ανήλικος αλλοδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) που περιπολούσαν στην περιοχή προέβησαν στον έλεγχο του ανωτέρω ανήλικου. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι συνολικού μήκους 16 εκατοστών.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, στο οποίο οδηγήθηκε, προέκυψε ότι ο ανήλικος από κοινού με έτερο δράστη, βραδινές ώρες της Κυριακής 3 Ιουλίου, πλησίον σχολικού συγκροτήματος στην Ηλιούπολη, προσέγγισαν πέντε ανήλικους και με την απειλή μαχαιριού τους αφαίρεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών.

Συνελήφθη 15χρονος στα Άνω Λιόσια για επίθεση

Παράλληλα, το βράδυ της Παρασκευής συνελήφθη στα Άνω Λιόσια στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της ‘Αμεσης Δράσης, ένας 15χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απλή σωματική βλάβη κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, λίγο πριν την σύλληψη του ανήλικου, στην πλατεία Ηρώων στα ‘Ανω Λιόσια, ομάδα 10-15 νεαρών επιτέθηκε σε δύο ανήλικους 14 και 16 ετών και τους οποίους κτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι και στο σώμα.

Μετά από αναζητήσεις, αστυνομικοί της ‘Αμεσης Δράσης εντόπισαν τον κατηγορούμενο ανήλικο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Φυλής, όπου αναγνωρίσθηκε ως ένας εκ των δραστών της επίθεσης και συνελήφθη.

Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία από το ΤΑ. Φυλής.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή