Θεσσαλονίκη: Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς – Ένας σοβαρά τραυματίας

Θεσσαλονίκη: Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς – Ένας σοβαρά τραυματίας

Αιματηρή επίθεση τη νύχτα στη Νεάπολη - Το θύμα έφερε τρία τραύματα από πυροβόλο όπλο στην πλάτη

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Ομάδα ατόμων άνοιξε πυρ κατά αλλοδαπού στη συμβολή των οδών Υποσμηναγού Χατζούδη και Ελλησπόντου, πλησίον της οδού Νεοχωρίου, με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο νεαρός άνδρας φέρει τρία τραύματα από πυροβόλο όπλο στην πίσω θωρακική πλευρά και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Έχοντας δεχθεί τα πυρά, το θύμα κατάφερε να περπατήσει μέχρι το βενζινάδικο που βρίσκεται ένα οικοδομικό τετράγωνο πιο μακριά από το σημείο της επίθεσης, όπου εντοπίστηκε από υπάλληλο, ο οποίος και κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κάμερες ασφαλείας από παρακείμενα καταστήματα έδειξαν ότι οι δράστες της επίθεσης ήταν έξι. Αρχικά του επιτέθηκαν τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα άνοιξε πυρ. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονταν ακόμη τρία άτομα, τα οποία κινήθηκαν εναντίον του.

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα αίτια του επεισοδίου, ενώ οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής για τη διαλεύκανσή του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Είναι το δεύτερο περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώνεται μέσα σε δύο μέρες στη Θεσσαλονίκη. Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας, πυροβολισμοί αναστάτωσαν το campus του ΑΠΘ, στο κέντρο της πόλης, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή