Κατοικία: Νέες αυξήσεις στις τιμές πώλησης και ενοικίασης – Οι πιο φθηνές και οι πιο ακριβές περιοχές

Κατοικία: Νέες αυξήσεις στις τιμές πώλησης και ενοικίασης – Οι πιο φθηνές και οι πιο ακριβές περιοχές

Στην Αττική οι μεγαλύτερες αυξήσεις στις τιμές ενοικίασης σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Aύξηση των ζητούμενων τιμών, τόσο στην πώληση όσο και στην ενοικίαση κατοικιών, καταγράφει το δεύτερο τρίμηνο του 2022 σε σχέση με πέρυσι ο δείκτης τιμών του Spitogatos (SPI), καθώς όπως φαίνεται η ανοδική τάση, που είχε διαπιστωθεί και κατά το πρώτο τρίμηνο, συνεχίζεται. 

Οι μεγαλύτερες αυξήσεις στη μέση ζητούμενη τιμή πώλησης κατοικίας το δεύτερο τρίμηνο του 2022 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους σημειώθηκαν στον Πειραιά (11,9%), στον Δήμο Θεσσαλονίκης (11,7%), στον Νομό Λάρισας (11,3%), στα νότια προάστια της Αθήνας (10,9%) και στη Χαλκιδική (10,8%).

Όσον αφορά τη μέση ζητούμενη τιμή ενοικίασης κατοικίας, μεγαλύτερες αυξήσεις για το ίδιο διάστημα παρατηρήθηκαν μεταξύ άλλων στο υπόλοιπο Αττικής (16,2%), στα ανατολικά (14,3%), βόρεια (9,1%) και νότια προάστια της Αθήνας (5,9%), στον Πειραιά (11,1%) και στα προάστιά του (6,9%).

Διαβάστε τη συνέχεια στο Moneyreview

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή