Νέα Σμύρνη: Χειροπέδες σε 26χρονο για κλοπές, υπεξαίρεση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Νέα Σμύρνη: Χειροπέδες σε 26χρονο για κλοπές, υπεξαίρεση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες της 16-7-2022 στη Ν. Σμύρνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, ένας 26χρονος ο οποίος κατηγορείται για κλοπές κατ’ εξακολούθηση, υπεξαίρεση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της 16-7-2022 ο 26χρονος διέρρηξε κατάστημα-κρεοπωλείο στην περιοχή της Ν. Σμύρνης και αφαίρεσε χρηματικό ποσό από το ταμείο.

Μετά από αναζητήσεις αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας, που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, εντοπίσθηκε ο 26χρονος σε παρακείμενη πολυκατοικία, ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στο Τ.Α. Νέας Σμύρνης, όπου και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 172 ευρώ, το οποίο είχε αφαιρέσει νωρίτερα από το κρεοπωλείο.

Από την προανακριτική έρευνα του Τ.Α. Νέας Σμύρνης διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω είναι ο δράστης της διάρρηξης που είχε σημειωθεί νωρίτερα την ίδια ημέρα σε κατάστημα τυχερών παιγνίων στην Ν. Σμύρνη, από το οποίο αφαίρεσε φορητό υπολογιστή και είχε προκαλέσει φθορές στην είσοδο αυτού, ενώ μεσημβρινές ώρες την 13-7-2022 στην κεντρική πλατεία της Ν. Σμύρνης, ο κατηγορούμενος προσέγγισε άτομο και του αφαίρεσε το κινητό του τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή