Δήμαρχος Μεγαρέων στην «Κ»: Καλύτερη η εικόνα, θα δώσουμε ολονύχτια μάχη με τη φωτιά

Δήμαρχος Μεγαρέων στην «Κ»: Καλύτερη η εικόνα, θα δώσουμε ολονύχτια μάχη με τη φωτιά

O Γρηγόρης Σταμούλης σημειώνει πως η εικόνα στα Μεγάρα είναι πολύ καλύτερη, αλλά θα χρειαστούν ακόμα κάποιες ώρες για να ελεγχθεί το μέτωπο

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H μεγάλη πυρκαγιά της ημέρας, αυτή στα Μέγαρα, εμφανίζει σύμφωνα με την Πυροσβεστική βελτιωμένη εικόνα. Μιλώντας στο kathimerini.gr ο δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης επιβεβαιώνει τα παραπάνω, αλλά σημειώνει πως η μάχη δεν έχει τελειώσει και θα χρειαστεί ολονύχτια μάχη.

Όπως μας είπε ο ίδιος: «Η ένταση των ανέμων έχει πέσει και αυτό βοήθησε στο να βελτιωθεί η εικόνα ήδη πριν έρθει η νύχτα. Παρ’ όλα αυτά, οι εστίες της φωτιάς που πρόλαβαν και έγιναν πολλές, παραμένουν. Έχουμε εστίες στη Ζάχουλη, στο Καλκάνι, στη Λούμπα και στα Παπαγιαννέικα.

Δεν έχω πληροφόρηση για ολοσχερώς καμένα σπίτια, μόνο για ζημιές, όπως σε στέγες αλλά ξεκάθαρη εικόνα θα έχουμε αύριο το πρωί που ελπίζουμε να αρχίσουμε την καταμέτρηση με σβησμένη πια φωτιά. Η νύχτα θα είναι δύσκολη αλλά είμαι αισιόδοξος δεδομένης της παρούσας εικόνας».

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή