Ρέθυμνο: Φωτιά στο σπίτι του δράστη του φονικού στο Αργουλιό

Ρέθυμνο: Φωτιά στο σπίτι του δράστη του φονικού στο Αργουλιό

Η πυρκαγιά προκάλεσε πολλές ζημιές, ενώ η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση και αποτελεσματική και η φωτιά περιορίστηκε γρήγορα

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο σπίτι του 44χρονου καθ’ ομολογία δράστη του φονικού στο Αργουλιό Μυλοποτάμου την Κυριακή, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η πυρκαγιά προκάλεσε πολλές ζημιές, ενώ η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση και αποτελεσματική και η φωτιά περιορίστηκε γρήγορα. Εξετάζεται από τις πυροσβεστικές και αστυνομικές αρχές πως εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο του εμπρησμού.

Στο χωριό δεν μένει πλέον κανένα μέλος της οικογένειας του δράστη του φονικού σε βάρος του 22χρονου και το σπίτι παραμένει άδειο, ενώ τις προηγούμενες ημέρες αποφασίστηκε να σταματήσει και η διαρκής φύλαξη της περιοχής από αστυνομικές δυνάμεις.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή