Δύο συλλήψεις για τη φωτιά στη Μάνδρα Αττικής

Δύο συλλήψεις για τη φωτιά στη Μάνδρα Αττικής

Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα που φέρονται να έκαιγαν χόρτα σε οικόπεδο

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν στελέχη της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού της Πυροσβεστικής για τη φωτιά που ξέσπασε χθες Τρίτη στη Μάνδρα

Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα που φέρονται να έκαιγαν χόρτα σε οικόπεδο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι δύο συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στο εισαγγελέα. 

Εν τω μεταξύ η πυρκαγιά παρουσιάζει σήμερα πολύ καλύτερη εικόνα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η κατάσταση έχει βελτιωθεί σημαντικά, ενώ υπάρχουν διάσπαρτες μικροεστίες εντός της καμένης έκτασης, οι οποίες όμως δεν εμπνέουν κάποια ανησυχία. Στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούν.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες Τρίτη στις 17:05 ανατολικά της επαρχιακής οδού Αθηνών – Θηβών και για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν άμεσα 50 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 22 οχήματα, 5 αεροσκάφη, 3 ελικόπτερα. Λίγο αργότερα, στις 18:02, στάλθηκε μήνυμα μέσω του 112 στους κατοίκους των οικισμών Νέος Πόντος και Νέα Ζωή, που τους ζητούσε να εκκενώσουν προληπτικά την περιοχή και να κατευθυνθούν προς τη Μάνδρα.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή