Θάνατος φοιτητή στη Σίφνο: Καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια και αλλοιώσεις του μυοκαρδίου «έδειξε» η νεκροψία

Θάνατος φοιτητή στη Σίφνο: Καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια και αλλοιώσεις του μυοκαρδίου «έδειξε» η νεκροψία

Ο άτυχος νέος είχε επισκεφτεί μαζί με την παρέα του γνωστή παραλία της Σίφνου, όταν κατέρρευσε και άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού όπου οι γιατροί έκαναν προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θλίψη επικρατεί στη Λαμία από τον ξαφνικό θάνατο του 23χρονου φοιτητή που κατέρρευσε σε παραλία της Σίφνου. 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η νεκροψία – νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε από τον επικεφαλής της Iατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά, κ. Ηλία Μπογιόκα, «έδειξε» ισχαιμικές αλλοιώσεις του μυοκαρδίου, καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια και πνευμονικό οίδημα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπογιόκας, μιλώντας στο kathimerini.gr, ανέφερε πως από τη νεκροψία προέκυψαν ισχαιμικές αλλοιώσεις του μυοκαρδίου, πνευμονικό οίδημα και καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια, ενώ πρόσθεσε πως βρισκόμαστε εν αναμονή των εργαστηριακών και τοξικολογικών εξετάσεων ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος και να διακριβωθεί εάν ο 23χρονος νοσούσε από κορωνοϊό.

Ο άτυχος νέος είχε επισκεφτεί μαζί με την παρέα του γνωστή παραλία της Σίφνου, όταν κατέρρευσε και άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού όπου οι γιατροί έκαναν προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή. Οι γιατροί του έκαναν Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο 23χρονος ήταν από τη Λαμία και σπούδαζε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή