Έγκλημα στο Περιστέρι: Άφαντος ο σύντροφος της 17χρονης

Έγκλημα στο Περιστέρι: Άφαντος ο σύντροφος της 17χρονης

Πρόκειται για έναν 22χρονο Πακιστανό, ο οποίος αγνοείται μετά το άγριο έγκλημα

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του συντρόφου της 17χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της, στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Πρόκειται για έναν 22χρονο Πακιστανό, ο οποίος αγνοείται μετά το άγριο έγκλημα. Οι Αρχές θεωρούν ότι είναι ο βασικός ύποπτος καθώς δεν εντόπισαν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι της άτυχης κοπέλας, η οποίας πάλεψε για τη ζωή της, όπως μαρτυρούν οι εκδορές στο πρόσωπό της.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η νεαρή Ρομά με καταγωγή από το Μακροχώρι Ημαθίας, είχε δεσμό, εδώ και λίγους μήνες με τον 22χρονο, ο οποίος μάζεψε τα πράγματά του και εξαφανίστηκε, σύμφωνα με τους συγκατοίκους του.

Τη 17χρονη Νικολέτα βρήκε νεκρή η αδελφή της, η οποία την αναζητούσε από νωρίς το απόγευμα μαζί με τη μητέρα της, ενώ από την εξέταση του ιατροδικαστή προκύπτει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια που προήλθε από ασφυκτικό θάνατο.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή