Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Προφυλακιστέος ο 60χρονος δράστης

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Προφυλακιστέος ο 60χρονος δράστης

Κατά την απολογία του, υποστήριξε ότι η σύζυγός του του επιτέθηκε πρώτη, πριν αυτός τη σκοτώσει

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, ο 60χρονος κτηνοτρόφος που το πρωί της Κυριακής δολοφόνησε την 56χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στο Άνω Μαράκι, στο Ρέθυμνο.

Ο συζυγοκτόνος, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πεποίθηση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, επέμεινε στον ισχυρισμό ότι αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση του με τη σύζυγό του η οποία, όπως ο ίδιος δήλωσε, τον είχε εγκαταλείψει τρεις φορές.

Επίσης, υποστήριξε ότι ήταν εκείνη που του επιτέθηκε πρώτη κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού που είχαν την Κυριακή, πριν αυτός την σκοτώσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει παραδοθεί το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Κατά τη σύντομη κατάθεσή του στον εισαγγελέα Ρεθύμνου, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο γυναικοκτόνος είχε υποστήριξει ότι υπήρχαν προβλήματα στη σχέση του με τη σύζυγό του, η οποία – σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του – τον εγκατέλειπε τακτικά και επέστρεφε, χωρίς ποτέ να μπαίνει θέμα διαζυγίου.

Το μοιραίο πρωϊνό και μετά από έντονο διαπληκτισμό, ο ίδιος δήλωσε ότι «θόλωσε το μυαλό του» και σκότωσε τη γυναίκα του με ένα κουζινομάχαιρο.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή