Λάρισα: Σε θάλαμο αρνητικής πίεσης νοσηλεύεται 40χρονος με ευλογιά των πιθήκων

Λάρισα: Σε θάλαμο αρνητικής πίεσης νοσηλεύεται 40χρονος με ευλογιά των πιθήκων

Eίναι το δεύτερο κρούσμα στη Θεσσαλία που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς πριν από ένα μήνα άλλος ένας άνδρας από τη Μαγνησία είχε νοσηλευτεί στο ίδιο ίδρυμα

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στη Μονάδα Λοιμωδών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται 40χρονος άνδρας που διαγνώστηκε θετικός στην ευλογιά των πιθήκων. Ο άνδρας προσήλθε την περασμένη Πέμπτη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου με εξανθήματα, που παρέπεμπαν στη νόσο.

Αμέσως του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι νοσεί από την ευλογιά των πιθήκων. Η κινητοποίηση ήταν άμεση. Ο άνδρας απομονώθηκε στον ειδικό θάλαμο και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή.

Επισημαίνεται πως είναι το δεύτερο κρούσμα στη Θεσσαλία που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς πριν από ένα μήνα άλλος ένας άνδρας από τη Μαγνησία είχε νοσηλευτεί στο ίδιο ίδρυμα.

Πηγή: ΕΡΤ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή