Ηράκλειο: Επιχειρηματίας είδε να εξαφανίζονται από τους λογαριασμούς του 12.000 ευρώ

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας είδε να εξαφανίζονται από τους λογαριασμούς του 12.000 ευρώ

Πλέον ελπίζει ότι οι αστυνομικοί θα καταφέρουν να εντοπίσουν τα ίχνη του δράστη και να του περάσουν χειροπέδες

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμη μία περίπτωση ηλεκτρονικής εξαπάτησης επιχειρηματία ο οποίος έδειξε ευπιστία απέναντι σε επιτήδειους και έχασε χιλιάδες ευρώ, καταγράφηκε στην Κρήτη

Ο λόγος για έναν 59χρονο που διατηρεί στο κέντρο του Ηρακλείου γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων. Όπως ο ίδιος κατήγγειλε αργότερα στους αστυνομικούς, δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο, ο οποίος εμφανίστηκε ως πελάτης και ισχυρίστηκε ότι ήθελε να ενοικιάσει αυτοκίνητο. Για την πληρωμή της προκαταβολής δε, έστειλε υπερσύνδεσμο (λινκ) στον επιχειρηματία, από τον οποίο ζήτησε στη συνέχεια τον κωδικό επιβεβαίωσης που του εστάλη από την τράπεζα στο κινητό του.

Ανυποψίαστος ο επιχειρηματίας ακολούθησε τα βήματα που του υπέδειξε ο άγνωστος και είδε από δύο τραπεζικούς λογαριασμούς του να εξαφανίζονται με πέντε διαφορετικές συναλλαγές συνολικά 12.000 ευρώ. Πλέον ελπίζει ότι οι αστυνομικοί θα καταφέρουν να εντοπίσουν τα ίχνη του δράστη και να του περάσουν χειροπέδες.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή