Το απόγευμα η απολογία του 33χρονου που φέρεται ότι βίασε 32χρονη στα Ανώγεια Ρεθύμνου

Το απόγευμα η απολογία του 33χρονου που φέρεται ότι βίασε 32χρονη στα Ανώγεια Ρεθύμνου

Ο φερόμενος ως δράστης εγκατέλειψε την 32χρονη στις 4.00 τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από το Κέντρο Υγείας Ανωγείων

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το απόγευμα αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα Ρεθύμνου, ο 33χρονος άνδρας από τα Ανώγεια, που φέρεται ότι βίασε μια νέα γυναίκα τα ξημερώματα του Σαββάτου προς Κυριακή, ενώ η ίδια ήταν σε κατάσταση μέθης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ο φερόμενος ως δράστης εγκατέλειψε την 32χρονη στις 4.00 τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από το Κέντρο Υγείας Ανωγείων.

Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν σεξουαλική ενέργεια σε βάρος της και ενημέρωσαν τις αρχές. Το θύμα της επίθεσης, κάτοικος Ηρακλείου, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, της χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η γυναίκα είχε πέσει θύμα βιασμού.

Η η 32χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία, ότι γνώρισε δύο άνδρες -τον 33χρονο φερόμενο ως δράστη και τον 45χρονο φίλο του- σε παρέα στη διάρκεια εκδήλωσης, στο πλαίσιο φεστιβάλ που διεξάγεται στην περιοχή.

Όπως η ίδια κατήγγειλε, οι δύο άνδρες την μέθυσαν προκειμένου να καταστεί αδύναμη για να αντισταθεί, με αποτέλεσμα τον βιασμό της από τον 33χρονο.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή