Έρευνα των «Αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. σε σπίτι διοικητή Αστυνομικού Τμήματος κοσμοπολίτικου νησιού

Έρευνα των «Αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. σε σπίτι διοικητή Αστυνομικού Τμήματος κοσμοπολίτικου νησιού

Η αστυνομική επιχείρηση στο σπίτι του διοικητή έγινε αιφνιδιαστικά, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που έχει διαταχθεί από την Εισαγγελία

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έρευνα σε σπίτι διοικητή Αστυνομικού Τμήματος σε κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων πραγματοποίησαν, οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η αστυνομική επιχείρηση στο σπίτι του διοικητή έγινε αιφνιδιαστικά, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που έχει διαταχθεί από την Εισαγγελία για το νησί που είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς το καλοκαίρι. Τις έρευνες έχουν αναλάβει οι Εσωτερικές Υποθέσεις χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το τι αναζητούσαν.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει στρέψει το βλέμμα της όμως και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς με κύριο γνώρισμα τα νησιά που όπου διεξάγονται πολυτελή πάρτι και μέρη όπου τουρίστες έπεφταν θύματα κλοπής διαβατηρίων, τα οποία κατέληγαν σε κυκλώματα διακίνησης μεταναστών.

Δεν είναι βέβαιο ότι οι δύο υποθέσεις τις οποίες διερευνά η ΕΛ.ΑΣ. σχετίζονται με κάποιο τρόπο, ωστόσο οι έρευνες των Αρχών είναι ακόμη στην αρχή.

Πηγή: ΕΡΤ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή