Βόλος: Απειλούσε να σκοτώσει τη σύντροφό του με ένα κατσαβίδι

Βόλος: Απειλούσε να σκοτώσει τη σύντροφό του με ένα κατσαβίδι

Ο άνδρας φέρεται να κυνηγούσε την κοπέλα για να την σκοτώσει με ένα κατσαβίδι λέγοντάς της ότι «θα πάθει ό,τι και οι άλλες γυναίκες που δείχνουν οι ειδήσεις»

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία νεαρή μητέρα όταν είδε την ζωή της να απειλείται από τον σύντροφό της μπροστά στα έντρομα μάτια του μικρού παιδιού της.

Ο άνδρας φέρεται να την κυνηγούσε για να την σκοτώσει με ένα κατσαβίδι λέγοντάς της ότι «θα πάθει ό,τι και οι άλλες γυναίκες που δείχνουν οι ειδήσεις».

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το περιστατικό έγινε το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο Βόλο, όταν ο 36χρονος σύντροφος της 26χρονης γυναίκας την χτύπησε στο πρόσωπο και τα χέρια, ενώ στην προσπάθειά της να ξεφύγει για να ζητήσει βοήθεια και να ειδοποιήσει την αστυνομία τραυματίστηκε και στο πόδι, από σπασμένα αντικείμενα που ήταν στο πάτωμα.  

Αμέσως μετά η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με την κατηγορία της άσκησης ενδοοικογενειακής σωματικής βίας, ενδοοικογενειακής σωματικής απειλής και εξύβρισης. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να ετοιμάσει την υπεράσπισή του.

Του δόθηκε η προθεσμία, αλλά μέχρι να βρεθεί σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου αποφασίστηκε η κράτησή του.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή