Προφυλακίσθηκε για τη δολοφονία της 17χρονης

Προφυλακίσθηκε για τη δολοφονία της 17χρονης

Μετά την απολογία του, που έγινε παρουσία δικηγόρου ο οποίος διορίσθηκε υποχρεωτικά από τις Αρχές, προφυλακίσθηκε ο νεαρός, πακιστανικής καταγωγής, κατηγορούμενος για τη στυγερή δολοφονία της 17χρονης συντρόφου του Νικολέτας, στο Περιστέρι.

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την απολογία του, που έγινε παρουσία δικηγόρου ο οποίος διορίσθηκε υποχρεωτικά από τις Αρχές, προφυλακίσθηκε ο νεαρός, πακιστανικής καταγωγής, κατηγορούμενος για τη στυγερή δολοφονία της 17χρονης συντρόφου του Νικολέτας, στο Περιστέρι.

Ο νεαρός, ο οποίος συνελήφθη στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία όταν προσπάθησε χωρίς επιτυχία να διαφύγει στο εξωτερικό, ισχυρίσθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι το αποτρόπαιο έγκλημά του υπήρξε απότοκο ενός καβγά, στον οποίο επιχείρησε να προσδώσει θρησκευτικό χαρακτήρα.

Ωστόσο, κατά την απολογία του, που κράτησε περί τις τρεις ώρες, δεν έπεισε την ανακρίτρια, αλλά ούτε και τον αρμόδιο εισαγγελέα, οι οποίοι ομόφωνα αποφάσισαν την προφυλάκισή του, κρίνοντας πως συντρέχουν στο πρόσωπό του όλοι οι λόγοι που προβλέπει ο νόμος, δηλαδή είναι ύποπτος φυγής, ύποπτος να τελέσει νέα αδικήματα κ.λπ.

Ο πακιστανικής καταγωγής 22χρονος σκότωσε την άτυχη κοπέλα στο Περιστέρι πριν από λίγες ημέρες, επιφυλάσσοντάς της, όπως προκύπτει από το βαρύ κατηγορητήριο, μαρτυρικό θάνατο, καθώς το θύμα προσπάθησε επί πέντε και πλέον λεπτά να αποφύγει τον ασφυκτικό θάνατο, με τον δράστη να έχει φράξει με τα χέρια του μύτη και στόμα.

Κατά την απολογία του, που κράτησε περί τις τρεις ώρες, ο 22χρονος κατηγορούμενος δεν έπεισε την ανακρίτρια, ούτε και τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ο ίδιος, απολογούμενος, ισχυρίσθηκε ότι του στυγερού εγκλήματός του προηγήθηκε καβγάς με θέμα επικείμενο γάμο τους, κατά τον οποίο η άτυχη κοπέλα τού ζήτησε να βαπτιστεί χριστιανός, κάτι που τον έθιξε και τον οδήγησε –πάντα κατά τον ισχυρισμό του– στο έγκλημα.

Ο δράστης ωστόσο όχι μόνο δεν έπεισε ότι δήθεν βρέθηκε σε βρασμό ψυχής, αλλά η συνέχεια των πράξεών του μετά την αποτρόπαια δολοφονία μαρτυρεί τόσο την ήρεμη ψυχική του κατάσταση όσο και το προμελετημένο του εγκλήματος. Μόλις η άτυχη κοπέλα ξεψύχησε, ο ίδιος μάζεψε τα προσωπικά του αντικείμενα από το κοινό τους σπίτι και προσπάθησε να διαφύγει στο εξωτερικό, μέσω Θεσσαλονίκης.

Για το σπίτι όπου διέμενε μαζί με το θύμα, ο νεαρός υποστήριξε πως πλήρωνε το ενοίκιο μισό μισό με τη μητέρα της 17χρονης, ενώ για τη φυγή του στο εξωτερικό προσπάθησε να πει ότι δεν είχε σκοπό να διαφύγει, αλλά απλώς να απομακρυνθεί από τον χώρο του καβγά.

Με την έναρξη της απολογίας του, ο δικηγόρος που εκπροσωπούσε τον κατηγορούμενο παραιτήθηκε και διορίσθηκε αυτεπαγγέλτως νέα συνήγορος από τις ανακριτικές αρχές, παρουσία της οποίας απολογήθηκε στην 25η τακτική ανακρίτρια Αθηνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή