Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Πειραιώς

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Πειραιώς

Έντονα καιρικά φαινόμενα επικρατούν σήμερα Τρίτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ την Τετάρτη αναμένονται εκ νέου βροχές και καταιγίδες

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η Αστυνομία, λόγω συσσώρευσης υδάτων, προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στην Πειραιώς από το ύψος της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα προς Πειραιά και από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σημειώνεται ότι έντονα καιρικά φαινόμενα επικρατούν σήμερα Τρίτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ την Τετάρτη αναμένονται εκ νέου βροχές και καταιγίδες.

Οι περιοχές της Αττικής που χτυπήθηκαν περισσότερο από την ισχυρή βροχόπτωση ήταν κυρίως στα δυτικά του νομού – ειδικότερα το Περιστέρι, τα Άνω Λιόσια, αλλά και το κέντρο της πρωτεύουσας.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή