Κακοκαιρία: Προβλήματα ηλεκτροδότησης στη Χαλκιδική

Κακοκαιρία: Προβλήματα ηλεκτροδότησης στη Χαλκιδική

Χωρίς ρεύμα είναι η Ιερισσός, τα Νέα Ρόδα και η Ουρανούπολη στον δήμο Αριστοτέλη, καθώς και η Συκιά και ο Νέος Μαρμαράς, στον δήμο Σιθωνίας

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση παρουσιάζονται στην Χαλκιδική, όπου συνεχίζονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Συγκεκριμένα χωρίς ρεύμα είναι η Ιερισσός, τα Νέα Ρόδα και η Ουρανούπολη στον δήμο Αριστοτέλη, καθώς και η Συκιά και ο Νέος Μαρμαράς, στον δήμο Σιθωνίας.

Το Περιφερειακό Μετεωρολογικό Κέντρο Μακεδονίας κατέγραψε έντονα καιρικά φαινόμενα, σε Σέρρες, Καβάλα και Λήμνο, ενώ λίγο πριν τις 9 το βράδυ ξεκίνησε να βρέχει και στη Θεσσαλονίκη.

Συνεχίζεται και αύριο η κακοκαιρία

Κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες θα επικρατήσει στις περισσότερες περιοχές της χώρας και αύριο, Πέμπτη, ενώ τα φαινόμενα τοπικά θα είναι έντονα κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, με έμφαση σε τμήματα της Κ. Μακεδονίας, της Αν. Θεσσαλίας, της Αν. Στερεάς, της Β. Εύβοιας, των Σποράδων και του Β. Αιγαίου.

Οι καταιγίδες στην Ήπειρο και στη Δ. Μακεδονία είναι πιθανό να συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή