Καβάλα: Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υποδέχθηκε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Καβάλα: Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υποδέχθηκε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Στη συνέχεια μετέβησαν στο λιμάνι της Θάσου όπου παρακολούθησαν την τελετή υποδοχής της Ιεράς Εικόνας Συνάξεως των εν Θάσω Αγίων

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, υποδέχθηκε, σήμερα, Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Όπως ανακοινώθηκε, παρόντες ήταν, επίσης, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος Β’, ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας Επιφάνιος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου Στέφανος, καθώς και ο διοικητής της 1ης Στρατιάς αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης.

Στη συνέχεια, μετέβησαν στο λιμάνι της Θάσου όπου παρακολούθησαν την τελετή υποδοχής της Ιεράς Εικόνας Συνάξεως των εν Θάσω Αγίων και παρακολούθησαν τη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Κοινότητα Παναγίας.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή