Πετράλωνα: Το θύμα της δολοφονίας ήταν ο δράστης των πυροβολισμών στην πλατεία Βάθη

Πετράλωνα: Το θύμα της δολοφονίας ήταν ο δράστης των πυροβολισμών στην πλατεία Βάθη

Όπως προέκυψε από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., οι δύο υποθέσεις συνδέονται

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο άνδρας ο οποίος έπεσε τα ξημερώματα της Κυριακής νεκρός στα Πετράλωνα βρίσκεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας των δύο ανδρών που έγινε την Παρασκευή (2/9) στην πλατεία Βάθη. 

Υπενθυμίζεται πως δύο Τούρκοι υπήκοοι, ηλικίας 22 και 27 ετών, είχαν τραυματιστεί από τους πυροβολισμούς που έπεσαν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στη συμβολή της οδού Μάρνης με την Αχαρνών, όταν ένα άτομο -που όπως προέκυψε είναι ο άνδρας που δολοφονήθηκε στα Πετράλωνα- πυροβόλησε τους δύο αλλοδαπούς με πυροβόλο όπλο. Ο ένας από τους δύο τραυματίες είχε φύγει από το σημείο και εντοπίστηκε αργότερα λιπόθυμος στο ύψος του ΙΚΑ, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Οι δύο άνδρες είχαν διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Ο ένας δέχτηκε τρεις σφαίρες στο στήθος ενώ ο άλλος έφερε τραύμα στην πλάτη. 

Πλεόν, δύο ημέρες μετά, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών που βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στα Πετράλωνα με θύμα τον άνδρα ο οποίος είναι, επίσης, υπήκοος Τουρκίας. 

Σημειώνεται ότι η περιοχή στην οποία έλαβε χώρα η δολοφονία είναι αρκετά πυκνοκατοικημένη, ενώ, σύμφωνα με την ΕΡΤ, γύρω στα μεσάνυχτα γινόταν εκεί ένα παιδικό πάρτυ με αποτέλεσμα αρκετός κόσμος να κυκλοφορεί στον δρόμο. Στο σημείο που διαπράχθηκε το έγκλημα οι αστυνομικοί εντόπισαν 14 κάλυκες. Το θύμα φέρει τραύματα στον θώρακα και στο κεφάλι, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν περίπου 4.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή