Κομοτηνή: Πέθανε η γυναίκα που την περιέλουσε με βενζίνη και την έκαψε ο σύζυγός της

Κομοτηνή: Πέθανε η γυναίκα που την περιέλουσε με βενζίνη και την έκαψε ο σύζυγός της

Ο 62χρονος δράστης, ο οποίος έχει συλληφθεί, προέβαλε τον ισχυρισμό ότι η άτυχη σύζυγός του είχε εξωσυζυγικές σχέσεις

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχασε τη μάχη που έδινε για τη ζωή της η 55χρονη γυναίκα στην Κομοτηνή, την οποία περιέλουσε ο άντρας της με βενζίνη και της έβαλε φωτιά.

Η γυναίκα νοσηλευόταν με σοβαρά εγκαύματα στη χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, όπου είχε διασωληνωθεί με πάνω από 70% εγκαύματα στο σώμα και στο πρόσωπο. Κατόπιν μεταφέρθηκε σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, οπου τελικά κατέληξε.

Ο 62χρονος δράστης έχει συλληφθεί και του είχε απαγγελθεί η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, πράξη η οποία διαφοροποιείται πλέον σε τετελεσμένη ανθρωποκτονία με δόλο.

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη (8/9), όταν κατά τη διάρκεια καυγά ο άνδρας περιέλουσε την άτυχη γυναίκα με βενζίνη και της έβαλε φωτιά. Στη συνέχεια, όμως, το «μετάνιωσε», έσβησε τη φωτιά και κάλεσε την αστυνομία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η γυναίκα ήταν ανάπηρη, καθώς είχε χάσει το πόδι της από διαβήτη.

Τη διαλεύκανση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης.

Οι ισχυρισμοί του 62χρονου και το παρελθόν του

Όπως είχε αποκαλύψει το kathimerini.gr, ο 62χρονος προέβαλε τον ισχυρισμό ότι η σύζυγός του είχε εξωσυζυγικές σχέσεις σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του. 

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που ο 62χρονος απασχολεί τις Αρχές. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο ο οποίος είναι ΑμεΑ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, ο άνδρας είχε συλληφθεί και πάλι στα τέλη του περασμένου Αυγούστου καθώς φέρεται να είχε παραμελήσει το παιδί του με αποτέλεσμα αυτό να φύγει από το σπίτι και να καταλήξει να περιφέρεται στους δρόμους σε άσχημη κατάσταση.  

Όπως είχαν μεταδώσει τότε τοπικά μέσα, το αγόρι, 15 ετών, είχε εντοπιστεί από αστυνομικούς που το είδαν να κινείται εμφανώς χωρίς συναίσθηση προσανατολισμού, ακόμη και μέσα στον δρόμο, με κίνδυνο να παρασυρθεί από διερχόμενα οχήματα. Το αγόρι επέστρεψε στην οικογένειά του, ενώ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πατέρας του συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή