Πατέρας Δώρας Ζέμπερη στην «Κ»: Τελειώσαμε με τον δολοφόνο, τώρα θα ψάξουμε αυτούς που του έδωσαν εντολή

Πατέρας Δώρας Ζέμπερη στην «Κ»: Τελειώσαμε με τον δολοφόνο, τώρα θα ψάξουμε αυτούς που του έδωσαν εντολή

Ο πατέρας της Δώρας, κ. Κώστας, μιλώντας στο kathimerini.gr, τόνισε πως η απόφαση του δικαστηρίου δικαιώνει τη μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού του

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δικαιωμένη νιώθει η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη έπειτα από την απόφαση του Εφετείου με την οποία καταδικάστηκε, και σε δεύτερο βαθμό, σε δις ισόβια ο δολοφόνος της νεαρής εφοριακού Εμ. Σοροπίδης. 

Ο πατέρας της Δώρας, Κώστας Ζέμπερης, μιλώντας στο kathimerini.gr, τόνισε πως η απόφαση του δικαστηρίου δικαιώνει τη μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού του, πρόσθεσε ωστόσο πως ο αγώνας της οικογένειας θα συνεχιστεί καθώς θεωρεί πως πίσω από την άγρια δολοφονία της Δώρας κρύβονται και άλλα πρόσωπα. 

«Ευχαριστώ τη Δικαιοσύνη για την απόφαση γιατί δικαιώνει τη μνήμη του παιδιού μου. Επίσης ευχαριστώ και τους ανθρώπους που μας στάθηκαν για τον αγώνα που έκαναν. Όμως είναι και άλλοι μπλεγμένοι στη δολοφονία του παιδιού και σχετίζονται με την δουλειά που έκανε. Δεν σταματάμε εδώ. Τελειώσαμε με τον δολοφόνο και θα συνεχίσουμε την έρευνα για τους υπόλοιπους. Πιστεύω ότι το παιδί το σκότωσαν λόγω της δουλειάς. Η κόρη μου χειριζόταν βαριές υποθέσεις, μέχρι και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις είχε επιβάλει και πολύ μεγάλα χρηματικά πρόστιμα» τόνισε. 

Από τη μεριά του, ο δικηγόρος της οικογένειας, κ. Απόστολος Λύτρας, δήλωσε στο kathimerini.gr, πως από τα στοιχεία της δικογραφίας είναι ξεκάθαρο πως ο Σοροπίδης δολοφόνησε την γυναίκα. 

«Παρέμεινε η ίδια απόφαση με την πρωτόδικη. Ο συγκεκριμένος διέπραξε τη δολοφονία καθώς, εκτός από την ομολογία, βρέθηκε και DNA του στον χώρο του εγκλήματος. Τώρα θα διερευνήσουμε αν κάποιος του έδωσε εντολή να κάνει το έγκλημα καθώς η Δώρα δεχόταν απειλές κατά το παρελθόν λόγω της εργασίας της» σημείωσε. 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή