Ιωάννινα: Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 23χρονο μοτοσικλετιστή

Ιωάννινα: Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 23χρονο μοτοσικλετιστή

Τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία ενώ περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση αναμένεται να δώσει η νεκροψία- νεκροτομή

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής σε παράδρομο της εθνικής Ιωαννίνων-Αθηνών με θύμα έναν νεαρό 23 ετών.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 7:30 το πρωί στον δρόμο που οδηγεί στο ΚΤΕΟ της Πεδινής όταν για άγνωστο λόγο η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 23χρονος εξετράπη της πορείας της. Ο άτυχος νέος εντοπίστηκε λίγο πριν τις 8.00 το πρωί και άμεσα διακομίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr.

Οι γιατροί έκαναν προσπάθειες για περισσότερο από 1,5 ώρα να επαναφέρουν τον νέο χωρίς όμως να τα καταφέρουν καθώς ο οδηγός έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία ενώ περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση αναμένεται να δώσει η νεκροψία- νεκροτομή.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή