Κολωνός: Aρνήθηκαν τις κατηγορίες για βιασμό, παραδέχθηκαν «σεξουαλικές σχέσεις» οι 2 κατηγορούμενοι

Κολωνός: Aρνήθηκαν τις κατηγορίες για βιασμό, παραδέχθηκαν «σεξουαλικές σχέσεις» οι 2 κατηγορούμενοι

Κανείς από τους δυο κατηγορούμενους δεν αποδέχθηκε την κατηγορία του βιασμού της ανήλικης. Ωστόσο, και οι δυο φέρεται να κατέθεσαν ότι «είχαν σεξουαλικές σχέσεις» με το παιδί

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκλήρωσαν την απολογία τους ενώπιον της ανακρίτριας οι δυο κατηγορούμενοι για την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κανείς από τους δυο κατηγορούμενους δεν αποδέχθηκε την κατηγορία του βιασμού της ανήλικης. Ωστόσο, και οι δυο φέρεται να κατέθεσαν ότι είχαν σεξουαλικές σχέσεις με το παιδί.

Συγκεκριμένα, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος παραδέχτηκε μόνο ότι είχε σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη, ομολογώντας με αυτό τον τρόπο την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου.

Παράλληλα, τήρησε το δικαίωμα σιωπής που προβλέπει ο νόμος σε ό,τι αφορά στις άλλες βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται, όπως ο βιασμός, η εμπορία ανθρώπων και η μαστροπεία.

Ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης φέρεται να ομολόγησε στη δικαστική λειτουργό ότι «είχε συνευρεθεί» με το παιδί περισσότερες από μία φορές έναντι αμοιβής. Ωστόσο, υποστήριξε ότι την αμοιβή την έδινε στο κοριτσάκι και όχι στον συγκατηγορούμενό του.

Πλέον, οι Ηλίας Μίχος και Γιάννης Σοφιανίδης βρίσκονται στο γραφείο του εισαγγελέα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή