Κολωνός: Η κατάθεση της 37χρονης συμπίπτει με τη μαρτυρία της 12χρονης, υποστηρίζουν οι συνήγοροι

Κολωνός: Η κατάθεση της 37χρονης συμπίπτει με τη μαρτυρία της 12χρονης, υποστηρίζουν οι συνήγοροι

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για «βιαστικό ένταλμα», που «συνεχίστηκε με τη διάταξη για προσωρινή κράτηση» της 37χρονης, έκανε λόγο ο συνήγορος της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, Απόστολος Λύτρας, σε δηλώσεις του μετά την απόφαση για προφυλάκισή της.

«Εμείς θα προσφύγουμε κατά της διάταξης της ανακρίτριας, θα περιμένουμε να ολοκληρωθεί αυτή η δικογραφία για να αποδειχθεί η αθωότητα της εντολέως μας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της, η έτερη συνήγορος της 37χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, είπε ότι η 37χρονη υποστήριξε ότι είναι αθώα, «δεν ήξερε τι είχε συμβεί όλο αυτό το διάστημα».

«Ήταν αναλυτική στις καταθέσεις της», είπε για να προσθέσει ότι «οι απαντήσεις της συμπίπτουν με όσα έχει καταθέσει το παιδί, πράγμα που δεν γνώριζε η ίδια, καθώς τη λάβαμε σήμερα. Παρ’ όλα αυτά, οι καταθέσεις του παιδιού και της μητέρας συμπίπτουν απόλυτα».

Η κ. Ταραχοπούλου επέρριψε ευθύνες στα ΜΜΕ, λέγοντας ότι «έχει κάνει μεγάλη ζημιά η προβολή κι ο τρόπος που χειρίστηκαν τα κανάλια αυτή την υπόθεση, και στην κρίση των αρμοδίων, ανακρίτριας και εισαγγελέα, που μας είπαν πράγματα που δεν περιλαμβάνονται και στο κατηγορητήριο».

Τα εμβάσματα

Τόσο ο κ. Λύτρας, όσο και η κ. Ταραχοπούλου διέψευσαν ότι υπάρχει οποιοδήποτε ποσό με έμβασμα από τον 53χρονο, παρά μόνο τρία μικρά ποσά (25, 25 και 20 ευρώ), που «είναι ποσά που αναλύθηκαν από την κατηγορούμενη και από την κόρη της».

«Μιλάμε για τραγική υπόθεση, θα συνεχιστεί η δικογραφία. Και μόνο του την διαβάζεις, βλέπεις την φρίκη», κατέληξε ο κ. Λύτρας.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή