Κολωνός: Κατεπείγουσα έρευνα για τυχόν διακίνηση φωτογραφιών της 12χρονης

Κολωνός: Κατεπείγουσα έρευνα για τυχόν διακίνηση φωτογραφιών της 12χρονης

Σκοπός της έρευνας, είναι σύμφωνα με πληροφορίες, να διακριβωθεί αν έχει υπάρξει διακίνηση φωτογραφιών της ανήλικης ή άλλου οπτικού υλικού όπως ειπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αντ. Ελευθεριάνος, για διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκων και παραβίαση δικαστικού απορρήτου.

Η έρευνα αφορά στην υπόθεση της 12χρονης ανήλικης από τον Κολωνό, η οποία, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, έχει πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας.

Σκοπός της έρευνας, είναι σύμφωνα με πληροφορίες, να διακριβωθεί αν έχει υπάρξει διακίνηση φωτογραφιών της ανήλικης ή άλλου οπτικού υλικού όπως ειπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η έρευνα έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα και σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι έχει διακινηθεί τέτοιο υλικό, υπάρχει παραγγελία να διερευνηθεί ποια είναι τα πρόσωπα, που ενδεχομένως διακίνησαν το επίμαχο υλικό, ώστε να αποδοθούν ποινικές ευθύνες.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή