Ρούλα Πισπιρίγκου: Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Η 34χρονη έχει κληθεί να προετοιμάσει την απολογία της για τους θανάτους των δύο μικρότερων κορών της

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 16 Νοεμβρίου θα απολογηθεί για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά την προθεσμία που έλαβε από την Ανακρίτρια που ερευνά τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Η 34χρονη, η οποία ήδη κρατείται προσωρινά για την ανθρωποκτονία σε βάρος της πρωτότοκης κόρης Τζωρτζίνας, μετήχθη στις 09:30 στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Είχε κληθεί από την 35η τακτική ανακρίτρια σε απολογία για την κατά συρροή ανθρωποκτονία των δύο παιδιών που φέρεται να τέλεσε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε χρόνους προγενέστερους από την τελική εγκληματική πράξη που της χρεώνεται από τις δικαστικές αρχές, σε βάρος της Τζωρτζίνας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα προετοιμάσει την απολογία της προκειμένου να επιχειρήσει να αντικρούσει τα στοιχεία που οδήγησαν στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της τον Αύγουστο, για τον θάνατο της Μαλένας στις 13 Απριλίου 2019 και τον θάνατο της Ίριδας στις 21 Μαρτίου 2021.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή