Επικοινωνία Θεοδωρικάκου με τον Αλβανό ομόλογό του για τον εντοπισμό του «βιαστή με το τατουάζ»

Επικοινωνία Θεοδωρικάκου με τον Αλβανό ομόλογό του για τον εντοπισμό του «βιαστή με το τατουάζ»

Ο κ. Θεοδωρικάκος ζήτησε από τον Αλβανόυπουργό, τη μέγιστη δυνατή κινητοποίηση των αρχών ασφαλείας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 45χρονου

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλβανό ομόλογό του Μπλέντι Τσούτσι.

Ο κ. Θεοδωρικάκος ζήτησε από τον Αλβανό υπουργό, τη μέγιστη δυνατή κινητοποίηση των αρχών ασφαλείας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 45χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό κοπέλας στο Παλαιό Φάληρο, καθώς επίσης και τη συνέχιση της καλής συνεργασίας των διωκτικών αρχών των δύο χωρών.

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του

Πηγές από τη διεύθυνση Αστυνομίας Αργυροκάστρου έχουν επιβεβαιώσει ότι ο 45χρονος εισήλθε στο αλβανικό έδαφος μέσω διάβασης της Κακαβιάς στις 27 Οκτωβρίου το πρωί και προχώρησε ομαλά το ταξίδι του, εφόσον δεν υπήρχε καμία ύποπτη υπόδειξη από ελληνικής πλευράς.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Δημόσιας Τάξης της Αλβανίας Γκέντσι Μουλάι είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι, αμέσως μετά τη λήψη σήματος από την ελληνική αστυνομία, η αλβανική αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και ασκεί ελέγχους για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του καταγγελλόμενου, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό άνδρα, που φέρει ένα χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί του χέρι.

Υπενθυμίζεται ότι 34χρονη γυναίκα κατήγγειλε τον 45χρονο για βιασμό, σε στάση λεωφορείου τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Σεξουαλική επίθεση- στην ίδια περιοχή – κατήγγειλε άλλη μία γυναίκα, με βίντεο ντοκουμέντο να βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή