Πάτρα: Συνελήφθησαν τρία άτομα για κατοχή περίπου επτά κιλών κάνναβης

Πάτρα: Συνελήφθησαν τρία άτομα για κατοχή περίπου επτά κιλών κάνναβης

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότερα από επτά κιλά κάνναβης βρέθηκαν στην κατοχή τριών ανδρών, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, έπειτα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν και συνέλαβαν τους κατηγορούμενους σε μία πλατεία και σε ένα κατάστημα.

Σε σωματικούς ελέγχους που έκαναν οι αστυνομικοί στους τρεις συλληφθέντες, βρήκαν στην κατοχή τους μικροποσότητα κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 1.765 ευρώ.

Σε έρευνες που ακολούθησαν σε διαμέρισμα, στα σπίτια και στα αυτοκίνητα των κατηγορουμένων, οι αστυνομικοί βρήκαν, μεταξύ άλλων, επτά κιλά και 105 γραμμάρια κάνναβης, 118,6 γραμμάρια κοκαΐνης, 7.650 ευρώ, τέσσερις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και 12 συσκευασίες για αποθήκευση ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή