Επιβάτης της Emirates στην «Κ»: «Βλέπαμε το αεροσκάφος να κάνει κύκλους πάνω από τη Σαρδηνία»

Επιβάτης της Emirates στην «Κ»: «Βλέπαμε το αεροσκάφος να κάνει κύκλους πάνω από τη Σαρδηνία»

Ο κ. Σπυριδάκης, ο οποίος ταξίδευε με το αεροπλάνο, ανέφερε ότι «όλα ξεκίνησαν όταν υπήρξε ενημέρωση από το προσωπικό του αεροσκάφους πως θα πρέπει για λόγους ασφαλείας να επιστρέψουμε στην Αθήνα»

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για την κατάσταση που επικρατούσε μέσα στην καμπίνα του αεροσκάφους της Emirates που κλήθηκε να επιστρέψει στην Αθήνα έπειτα από πληροφορίες για ύποπτο επιβάτη, περιέγραψε ο κ. Γιάννης Σπυριδάκης, μιλώντας στο kathimerini.gr.

Ο κ. Σπυριδάκης, ο οποίος ταξίδευε με το αεροπλάνο, ανέφερε ότι «όλα ξεκίνησαν όταν υπήρξε ενημέρωση από το προσωπικό του αεροσκάφους πως θα πρέπει για λόγους ασφαλείας να επιστρέψουμε στην Αθήνα».

«Βλέπαμε από τα monitors την πορεία του αεροπλάνου και αντιληφθήκαμε πως κάναμε κύκλους πάνω από την Σαρδηνία. Στη συνέχεια το αεροσκάφος άρχισε να κινείται νότια. Ακούσαμε όταν προσγειωθήκαμε πως μας συνόδευαν δύο μαχητικά αεροσκάφη όμως μέσα από το αεροπλάνο δεν φαινόντουσαν. Αυτό που κατάφεραν να δουν κάποιοι επιβάτες που κάθονταν αριστερά στα παράθυρα ήταν τη στιγμή που αδειάζαν τα καύσιμα. Υπήρξε αναστάτωση, όχι όμως φόβος» πρόσθεσε. 

Παράλληλα ο κ. Σπυριδάκης σημείωσε πως οι επιβάτες έμαθαν το τι ακριβώς συμβαίνει όταν επέστρεψαν στο Ελ. Βενιζέλος και άνοιξαν τα κινητά τους τηλέφωνα.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή