Ηράκλειο: Συνελήφθη άνδρας για ζωοκλοπή με κλεμμένο αυτοκίνητο

Ηράκλειο: Συνελήφθη άνδρας για ζωοκλοπή με κλεμμένο αυτοκίνητο

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Αστερουσίων, σε συνεργασία με αστυνομικούς του ΤΕΚΑΜ Κρήτης και της ΟΠΚΕ Ηρακλείου, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, άνδρας ο οποίος κατηγορείται για κλοπή οχήματος και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, το χρονικό διάστημα από 17-10-2022 έως 13-11-2022 ο συλληφθείς αφαίρεσε ΙΧΦ αυτοκίνητο από περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, το οποίο απέκρυπτε σε αποθήκη σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας.

Το απόγευμα της Κυριακής (13/11) πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ο άνδρας όταν μετέβη με το παραπάνω όχημα σε περιοχή του Δήμου Φαιστού και αφαίρεσε από μάντρα-ποιμνιοστάσιο, ιδιοκτησίας έτερου ημεδαπού, 20 προβατοειδή. Στη συνέχεια τα μετέφερε σε περιφραγμένη αγροτική περιοχή και έπειτα προσπάθησε να αποκρύψει το εν λόγω όχημα.

Άμεσα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς των ανωτέρω υπηρεσιών. Τα αφαιρεθέντα προβατοειδή και το όχημα αποδόθηκαν στους παθόντες ιδιοκτήτες τους. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή