Ρόδος: Η 45χρονη οικιακή βοηθός ομολόγησε και άλλες δολοφονίες

Ρόδος: Η 45χρονη οικιακή βοηθός ομολόγησε και άλλες δολοφονίες

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η ίδια ομολόγησε επίσης, ότι είχε επιχειρήσει να δολοφονήσει και το παιδί της, όταν αυτό ήταν νήπιο

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η 45χρονη από τη Ρόδο, που σήμερα το πρωί έπνιξε με μαξιλάρι 75χρονη γυναίκα στις Καλυθιές, αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι έχει διαπράξει κατά το παρελθόν τρεις ακόμα δολοφονίες ηλικιωμένων, τους οποίους φρόντιζε.

Η ίδια ομολόγησε επίσης, ότι είχε επιχειρήσει να δολοφονήσει και το παιδί της, όταν αυτό ήταν νήπιο. Πληροφορίες της «Κ» από τη Ρόδο αναφέρουν ότι είχαν απομακρυνθεί τα παιδιά της από την ίδια, ενώ είχε χωρίσει προ πολλού από τον σύντροφό της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν μπορεί να προσδιορίσει επακριβώς πότε διέπραξε τις δολοφονίες, που ισχυρίζεται ότι έχει κάνει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από μόνη της τηλεφώνησε στην ΕΛ.ΑΣ το πρωί προκειμένου να ομολογήσει το έγκλημά της, αιφνιδιάζοντας το προσωπικό της Αστυνομίας.

Οι προηγούμενες δολοφονίες

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η «Δημοκρατική», η 45χρονη στο πλαίσιο της προανάκρισης που ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας, δίνοντας αδιευκρίνιστες πληροφορίες, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το 2011 έδωσε σε μια διαβητική που φρόντιζε ζάχαρη και μέλι σκοπίμως και η ίδια πιθανολογεί ότι ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από αυτό, ενώ και πέρυσι, όπως είπε, έδωσε σε ηλικιωμένο μεγάλη ποσότητα φαρμάκων και υποστηρίζει ότι ο θάνατός του προήλθε από την εν λόγω αιτία.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Ρόδου διατηρούν επιφυλάξεις για την εν λόγω μαρτυρία, καθώς η 45χρονη πάσχει από ψυχικό νόσημα και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κρατικό ίδρυμα.

Σε κάθε περίπτωση, ο αρμόδιος εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, στα χέρια του οποίου θα σταλεί αύριο το πρωί η δικογραφία, αναμένεται να αποφασίσει για το πώς θα εξελιχθούν οι έρευνες, προκειμένου να επιβεβαιωθεί εάν η 45χρονη λέει αλήθεια σχετικά με τα όσα φέρεται να έχει καταθέσει.

Συνήγορος υπεράσπισης της 45χρονης ανέλαβε ο γνωστός δικηγόρος κ. Στέλιος Αλεξανδρής.

Πληροφορίες: Ροδιακή, Δημοκρατική

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή