Τροχαίο με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη η 19χρονη συνοδηγός

Τροχαίο με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη η 19χρονη συνοδηγός

Έχει ταυτοποιηθεί ο οδηγός του οχήματος που παρέσυρε και εγκατέλειψε μια άτυχη φοιτήτρια στο ύψος της Καμάρας

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης η 19χρονη συνοδηγός που επέβαινε στο όχημα που παρέσυρε 21χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τρίτης.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης κατάφεραν, στα όρια του αυτοφώρου, να φτάσουν στα ίχνη της 19χρονης και να τη συλλάβουν, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Οι αρχές είχαν στα χέρια τους βίντεο από κάμερες που κατέγραψαν το τροχαίο δυστύχημα με τον βαρύτατο τραυματισμό της 21χρονης φοιτήτριας στο ύψος της Καμάρας.

Οι κάμερες είχαν απαθανατίσει την ύπαρξη και δεύτερου ατόμου στο όχημα.

 

Σημειώνεται ότι έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται ο οδηγός του οχήματος που παρέσυρε και εγκατέλειψε την άτυχη κοπέλα αιμόφυρτη στον δρόμο.

Ο οδηγός φέρεται να είναι υπήκοος Αλβανίας και να έχει απασχολήσεις τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών. Εξετάζεται και η εκδοχή στο ίδιο όχημα να επέβαινε και τρίτο πρόσωπο.

Χθες ταυτοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, αλλά φαίνεται πως δεν έχει εμπλοκή στο περιστατικό. Ο ίδιος φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς της Τροχαίας ότι ενόψει πώλησης του οχήματος, το έδωσε σε άτομο για να το δοκιμάσει. Κατονόμασε, μάλιστα, το πρόσωπο αυτό, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί από τις Αρχές για να εξεταστεί και να διαπιστωθεί η εμπλοκή του.

Στο μεταξύ, σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης η 21χρονη φοιτήτρια.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Εξιχνιάστηκε έπειτα από επιστάμενη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης υπόθεση παράσυρσης πεζής, με εγκατάλειψη, από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου αλλοδαπού και 19χρονης ημεδαπής, η οποία συνελήφθη χθες (23-11-2022).

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πρώτες πρωινές ώρες της 22-11-2022 στο κέντρο της πόλης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος και στο οποίο επέβαινε η 19χρονη, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 21χρονη ημεδαπή, εγκαταλείποντας στη συνέχεια τον τόπο του ατυχήματος.

Η 21χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύεται.

Η συλληφθείσα και η σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί και θα υποβληθεί αντίστοιχα, στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές».

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή