Ζωγράφου: Προσποιούνταν τους τεχνικούς της ΔΕΗ, έμπαιναν σε σπίτια και έκλεβαν

Ζωγράφου: Προσποιούνταν τους τεχνικούς της ΔΕΗ, έμπαιναν σε σπίτια και έκλεβαν

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μετά από αναζητήσεις, κατάφεραν να εντοπίσουν τους κατηγορούμενους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ζωγράφου, όπου αναγνωρίστηκαν και συνελήφθησαν

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας (21/11), από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο άνδρες (31 και 35 ετών) κατηγορούμενοι για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, απόπειρα και τετελεσμένη, στην περιοχή του Ζωγράφου.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας, προσέγγισαν γυναίκα στην είσοδο πολυκατοικίας στην περιοχή του Ζωγράφου, προσποιούμενοι τεχνικούς της Δ.Ε.Η. και μετέβηκαν εντός της πολυκατοικίας. Έτερος ένοικος της πολυκατοικίας που τους είδε, τους έκρινε ύποπτους, κάλεσε την αστυνομία και οι ανωτέρω τράπηκαν σε φυγή.

Λίγο νωρίτερα, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι είχαν ενεργήσει κλοπή με τον ίδιο τρόπο δράσης και είχαν αφαιρέσει χρηματικό ποσό από την οικία ημεδαπής σε διαφορετικό σημείο.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μετά από αναζητήσεις, κατάφεραν να εντοπίσουν τους κατηγορούμενους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ζωγράφου, όπου αναγνωρίστηκαν και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Ζωγράφου, οδηγήθηκαν στον Αρμόδιο Εισαγγελέα.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή