Κοζάνη: Συνελήφθη 29χρονος με μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

Κοζάνη: Συνελήφθη 29χρονος με μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης συνελήφθη 29χρονος αλλοδαπός σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς.

Όπως ανακοινώθηκε από τις αστυνομικές Αρχές, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής δράσης για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη χώρα εντοπίστηκε, σε περιοχή της Κοζάνης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 29χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι, μετέφερε δύο ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 20 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 20 κιλών και 900 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Προανάκριση για την υπόθεση διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή