Τροχαίο δυστύχημα στην Χαλκίδα με θύμα μία 16χρονη

Τροχαίο δυστύχημα στην Χαλκίδα με θύμα μία 16χρονη

Το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή της η 16χρονη, έγινε χθες Τετάρτη (14.12.2022) περίπου στις 21:30 το βράδυ

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια 16χρονη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, όταν τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο που έγινε στην Χαλκίδα. Η κοπέλα επέβαινε σε όχημα που οδηγούσε 18χρονος.

Σύμφωνα με το eviazoom, το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή της η 16χρονη, έγινε χθες Τετάρτη (14.12.2022) περίπου στις 21:30 το βράδυ στον κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας, επί της οδού Στύρων, στη περιοχή Καμάρες. 

Όλα συνέβησαν όταν ο 18χρονος οδηγός έχασε, για άγνωστο λόγο, τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα αυτό να χτυπήσει με σφοδρότητα πάνω σε έναν μαντρότοιχο. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικοί, αλλά και άνδρες της πυροσβεστικής, η οποίοι ανέσυραν τον 18χρονο και την 16χρονη από το όχημα.

Η άτυχη κοπέλα δεν είχε τις αισθήσεις της. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας με ασθενοφόρο, αλλά δυστυχώς ήταν αργά. Τραυματισμένος νοσηλεύεται και ο 18χρονος οδηγός, ενώ οι αστυνομικές αρχές της Χαλκίδας διεξάγουν έρευνα για τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή