COSMOTE για παρακολουθήσεις: Δεν παρεμποδίστηκε το έργο της ΑΔΑΕ – Ο έλεγχος προχώρησε

COSMOTE για παρακολουθήσεις: Δεν παρεμποδίστηκε το έργο της ΑΔΑΕ – Ο έλεγχος προχώρησε

Ανακοίνωση της COSMOTE σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στην υπόθεση των παρακολουθήσεων και σε σχετικό έλεγχο της ΑΔΑΕ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση ότι παρεμποδίστηκε το έργο της Αρχής, ούτε ότι αμφισβητήθηκε η αρμοδιότητά της», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η COSMOTE, σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, και υπογραμμίζει ότι «σε κάθε περίπτωση ο έλεγχος προχώρησε απρόσκοπτα και συνεχίζεται».

Η ανακοίνωση της COSMOTE

Σε συνέχεια δημοσιευμάτων που αναφέρονται στην COSMOTE και σε σχετικό έλεγχο της ΑΔΑΕ, η εταιρεία διευκρινίζει ότι δεν ισχύει σε καμία περίπτωση ότι παρεμποδίστηκε το έργο της Αρχής, ούτε ότι αμφισβητήθηκε η αρμοδιότητά της. Η COSMOTE εξέφρασε προβληματισμό για την διαδικασία του ελέγχου, καθώς ο σχετικός νόμος έχει αλλάξει πρόσφατα.

Σε κάθε περίπτωση ο έλεγχος προχώρησε απρόσκοπτα και συνεχίζεται. Η COSMOTE συνεργάζεται πάντα με όλες τις αρμόδιες Αρχές σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους».

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή