Αναβάλλεται η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου

Αναβάλλεται η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου

Μετά την έκδοση του βουλεύματος του δικαστικού συμβουλίου, το οποίο πιθανότατα θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες, θα οριστεί νέα ημερομηνία για την απολογία της κατηγορουμένης

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δε θα απολογηθεί σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών της, καθώς δεν θα συνεδριάσει το δικαστικό συμβούλιο επί του αιτήματος εξαίρεσης της ανακρίτριας που κατάθεσε νωρίτερα η υπεράσπισή της.

Μετά την έκδοση του βουλεύματος του δικαστικού συμβουλίου, το οποίο πιθανότατα θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες, θα οριστεί νέα ημερομηνία για την απολογία της κατηγορουμένης.

Νωρίτερα, ο συνήγορος της 34χρονης, Αλέξης Κούγιας, κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης της 35ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών. Ακόμη, ο κ. Κούγιας ζήτησε και νέα προθεσμία προκειμένου να καταθέσουν τρεις ακόμη μάρτυρες στο πλαίσιο της ανάκρισης. Πρόκειται για τους ιατροδικαστές, Ουρανία Δημακοπούλου, Χαρά Σπηλιοπούλου και η Αγγελική Τσιόλα.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή