Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον βιασμό ανηλίκου στο Ίλιον – Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον βιασμό ανηλίκου στο Ίλιον – Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονίζουν οι περιγραφές που αποκαλύπτονται για την υπόθεση βιασμού ανηλίκου από έξι επίσης ανηλίκους, για χρονικό διάστημα ενός μηνός, στο Ίλιον.

Συγκεκριμένα, οι δράστες πήγαιναν τον ανήλικο σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο Ίλιον και το βίαζαν κάνοντας χρήση αντικειμένων. Μάλιστα στην κατάθεσή του το θύμα περιγράφει λεπτομερώς τον εφιάλτη που βίωνε, ενώ η αστυνομία έχει στη διάθεσή της και βίντεο από τον βιασμό. 

Μέχρι στιγμής το θύμα έχει δώσει τρεις καταθέσεις στις οποίες εξομολογείται ότι οι δράστες τον βίασαν τουλάχιστον τρεις φορές από τις αρχές Νοεμβρίου έως τις αρχές Δεκεμβρίου.

Το θύμα που περιγράφεται ως «συνεσταλμένο» παιδί κρατούσε το στόμα του κλειστό. Ωστόσο, η υπόθεση αποκαλύφθηκε καθώς κάποια παιδιά το είπαν στους γονείς τους και εκείνοι ειδοποίησαν του γονείς του θύματος, που με τη σειρά τους κατήγγειλαν το γεγονός στην ΕΛ.ΑΣ..

Μάλιστα, ακριβώς αυτός ο εσωστρεφής χαρακτήρας του παιδιού ήταν που έδωσε πρόσφορο έδαφος για να αρχίσει το μπούλινγκ από τους δράστες σε βάρος του, κατάσταση που στη συνέχεια ξέφυγε.

Το θύμα και οι δράστες είναι 15 ετών και γνωρίζονταν μεταξύ τους από τη γειτονιά και το σχολείο.

Σε βάρος των δραστών έχουν ασκηθεί κακουργηματικές διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων -καθώς βρέθηκαν στην κατοχή τους βίντεο με 12χρονα- και παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή