Ομόφωνα ένοχος ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο

Ομόφωνα ένοχος ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Σύρου, ο 30χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς Ψαράκου το καλοκαίρι του 2021 στη Φολέγανδρο, όπως μεταδίδει το syrostoday.

Υπενθυμίζεται ότι οι δικαστές είχαν υιοθετήσει πλήρως την εισαγγελική πρόταση και είχαν παραπέμψει σε δίκη τον 30χρονο για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, απορρίπτοντας τους υπερασπιστικούς του ισχυρισμούς.

H δίκη είχε ξεκινήσει μετά τη διακοπή της, στις 17 Νοεμβρίου με τους γονείς της άτυχης κοπέλας να ζητούν δίκαιωση για τη μνήμη του παιδιού τους.

Ως προς το χρονικό, ο 30χρονος που επέβαινε με την 26χρονη σε Ι.Χ. αυτοκίνητο είχαν καβγαδίσει, το αυτοκίνητο είχε εκτραπεί της πορείας του σε βραχώδη περιοχή και όταν η 26χρονη βγήκε από το όχημα, την ακολούθησε σε απόκρημνο σημείο, όπου διαπληκτίστηκαν και την έσπρωξε προς τη θάλασσα.

Στη συνέχεια, όταν διαπίστωσε ότι η 26χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της, απομακρύνθηκε από το σημείο, εγκαταλείποντας τα προσωπικά του αντικείμενα, έως ότου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς.

Ο 30χρονος, ο οποίος είχε πάει στην Φολέγανδρο με την άτυχη κοπέλα για να κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ, μόλις είδε τους αστυνομικούς και τους λιμενικούς άρχισε να τους πετάει πέτρες, να βρίζει και να φωνάζει «φταίει η κακιά στιγμή».

Από τη διερεύνηση, συλλογή και συνδυαστική εξέταση των δεδομένων της υπόθεσης είχαν προκύψει στοιχεία εγκληματικής ενέργειας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή