Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, τράκαρε και έφυγε πεζός

Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, τράκαρε και έφυγε πεζός

Αφού συγκρούστηκε με άλλο όχημα, εγκατέλειψε πεζός τον τόπο ατυχήματος που προκάλεσε

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην αυτόφωρη σύλληψη 34χρονου ημεδαπού, ο οποίος ανήμερα των Χριστουγέννων ενεπλάκη σε τροχαίο εγκαταλείποντας τον τόπο του ατυχήματος, προχώρησαν αστυνομικοί της Yποδιεύθυνσης Tροχαίας Θεσσαλονίκης.

O 34χρονος οδηγός μπήκε ανάποδα στον μονόδρομο επί της εξόδου της Περιφερειακής Οδού, με κατεύθυνση από οδό Διαγόρα προς Περιφερειακή Οδό, και συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος.

Στη συνέχεια, ο πρώτος εγκατέλειψε πεζός τον τόπο του ατυχήματος, χωρίς να προβεί στις απαραίτητες από τον νόμο ενέργειες.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης των δύο οχημάτων ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός αμφότερων των οδηγών, καθώς και συνεπιβάτιδας του ενός οχήματος. Όλοι μεταφέρθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της πόλης.

Ο 34χρονος, αφού υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, οδηγήθηκε στην υποδιεύθυνση τροχαίας Θεσσαλονίκης, όπου διενεργήθηκε έλεγχος για τον προσδιορισμό ποσότητας αλκοόλης με θετικό αποτέλεσμα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή