Τροχαίο στο Αγρίνιο: Δύο άτομα εγκλωβίστηκαν σε ΙΧ (εικόνες)

Τροχαίο στο Αγρίνιο: Δύο άτομα εγκλωβίστηκαν σε ΙΧ (εικόνες)

Περίπου στις 21:30 το βράδυ, Ι.Χ. επιβατικό, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα νεαρά άτομα, εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότερο από μία ώρα διήρκησε η προσπάθεια απεγκλωβισμού δυο ατόμων μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην οδό Πατριάρχου Καλλινίκου Β΄, δίπλα από την Περιμετρική οδό του Αγρινίου.

Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, περίπου στις 21:30 το βράδυ, Ι.Χ. επιβατικό, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα νεαρά άτομα, εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, δύο άτομα κατάφεραν να βγουν από το όχημα μόνα τους, ενώ πυροσβέστες ανέλαβαν να απεγκλωβίσουν δυο ακόμη άτομα.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν αρχικά τον οδηγό, ο όποιος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Αγρινίου, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις στο θώρακα και η κατάσταση του κρίνεται πολύ σοβαρή, ενώ έχει διασωληνωθεί. Είναι πολύ πιθανή η μεταφορά του σε ΜΕΘ σε γειτονικό νοσοκομείο, μιας και στο Αγρίνιο, όπως είναι γνωστό, η ΜΕΘ δεν έχει ακόμη επαναλειτουργήσει.

Ο απεγκλωβισμός του τέταρτου επιβάτη, ήταν δραματικός και διήρκησε πολύ περισσότερο, αφού ο νεαρός είχε τραυματιστεί στα πόδια και ήταν παγιδευμένος. Οι πυροσβέστες εργάστηκαν με πολύ μεγάλη προσοχή και με «χειρουργικές» κινήσεις για να μην του δημιουργήσουν πρόβλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε τις αισθήσεις του. Και οι δυο τραυματίες, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι 18 ετών.

Τροχαίο στο Αγρίνιο: Δύο άτομα εγκλωβίστηκαν σε ΙΧ (εικόνες)-1
Τροχαίο στο Αγρίνιο: Δύο άτομα εγκλωβίστηκαν σε ΙΧ (εικόνες)-2

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή