Πέτρος Φιλιππίδης: Δεκτό το αίτημα για συμπληρωματική απολογία του ηθοποιού

Πέτρος Φιλιππίδης: Δεκτό το αίτημα για συμπληρωματική απολογία του ηθοποιού

Κατά τη σημερινή δικάσιμο αναμενόταν κανονικά να γίνει η πρόταση της εισαγγελεώς για την ενοχή ή μη του ηθοποιού

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεκτό έγινε το αίτημα της υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη για συμπληρωματική απολογία του ηθοποιού κατά τη δική του για το αδίκημα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και δύο αποπειρών βιασμού.

Όπως είπε η δικηγόρος του κατηγορούμενου ηθοποιού Κική Πακιρτζίδου, περιήλθαν χθες στα χέρια του εντολέα της κάποια έγγραφα για τα οποία θέλει να δώσει συμπληρωματική απολογία, αλλά και να διενεργηθεί γραφολογική εξέταση επί αυτών.

Η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε να γίνει δεκτό το αίτημα του κατηγορούμενου και το δικαστήριο, μετά απο σύντομη διάσκεψη, ομόφωνα αποφάσισε να επιτρέψει στον κ. Φιλιππίδη να απολογηθεί συμπληρωματικά.

Σημειώνεται ότι κατά τη σημερινή δικάσιμο αναμενόταν κανονικά να γίνει η πρόταση της εισαγγελεώς για την ενοχή ή μη του ηθοποιού και θιασάρχη για τα αδικήματα που τον βαραίνουν.

Τι είχε πει στην πρώτη του απολογία

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε απολογηθεί σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα.

Ο ίδιος δήλωσε οργισμένος στους δικαστές πως ο χώρος του θεάτρου και των ηθοποιών «τελείωσε για εμένα», ενώ με πικρία και θυμό είπε πως «ούτε να τους ξαναδώ δεν θέλω, ούτε απ’ έξω δεν θέλω να περάσω».

Την ώρα που πολλοί συνάδελφοί του βρέθηκαν στο δικαστήριο προς συμπαράσταση των φερόμενων θυμάτων, ο κατηγορούμενος ηθοποιός δήλωσε αθώος, δήλωσε «χορτασμένος από αγάπη και καταξίωση», ενώ είπε πως όλη η υπόθεση σε βάρος του αφορά τη μήνιν συγκεκριμένων συναδέλφων του που δεν τους έδωσε ρόλους και θέλησαν «να με βγάλουν από το θέατρο για να πάρουν άλλοι τα ηνία».

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή